Orez Caș (Dahiwale Chawal)

Orez Caș (Dahiwale Chawal)
Orez caș (Dahiwale Chawal) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 14 porții. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 163 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de mango, sare, ghee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați orez caș , cum se face orez caș (orez cu iaurt), Rice pakora / chawal ke pakore, și Sama ke chawal ki tikki | cotlet de orez Samvat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul în 2 schimbări de apă rece; scurgere. Aduceți orezul și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ulei și sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță. Puneți orezul într-un castron mare; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați iaurt, mango, zară și cilantro; amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Încălziți ghee într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați semințe de muștar; gătiți 3 minute sau până când semințele încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Adăugați ingredientele rămase; gatiti 2 minute sau pana cand este parfumat.
7
Se toarnă peste amestecul de orez. Aruncați chiles, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista