Orez Brânză Manchego
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul brânză Manchego. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 490 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți unt, brânză manchego, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Verde (Orez Cu Broccoli Cheesy), Orez Roșu Fierbinte, și Orez Tex-Mex cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu într-un vas cu sos mediu.
Adăugați orez și pâine prăjită în unt 2 minute.
Adăugați stoc și aduceți orezul la fierbere. Gatiti orezul 17-18 minute pana cand se inmoaie si lichidele sunt absorbite.
Scoateți de pe foc, pufați orezul cu furculița, apoi amestecați pătrunjelul și brânza. Condimentează orezul cu sare și piper, după gust.