Orez brun și legume prelucrate saut

Orez brun și legume prelucrate saut
Orezul brun și legumele saut sunt o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ardei gras, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Verdețuri De Sfeclă Saut Cu Tofu Și Orez Brun, Orez brun și legume, și Orez brun cu legume la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și busuiocul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
3
Adăugați ardeiul gras și morcovul; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
4
Adăugați spanac, ciuperci, sare și usturoi; saut 3 minute sau până când spanacul este ofilit. Se amestecă sosul de soia și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
SareSare
5
Se ia de pe foc; se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista