Orezul brun și legumele saut sunt o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ardei gras, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Verdețuri De Sfeclă Saut Cu Tofu Și Orez Brun, Orez brun și legume, și Orez brun cu legume la grătar.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și busuiocul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Ceapă
3
Adăugați ardeiul gras și morcovul; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
4
Adăugați spanac, ciuperci, sare și usturoi; saut 3 minute sau până când spanacul este ofilit. Se amestecă sosul de soia și piperul negru.