Orez Brun De Susan-Usturoi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul brun de susan-usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, morcov, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Cum de a găti orez brun perfect și dovlecei și usturoi orez brun, Orez brun cu susan, și Friptură de ghimbir și orez brun de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și orezul într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când apa este absorbită.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mică; adăugați morcovul și sotati 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Scoateți orezul de pe foc; amestecați morcovul sotat, usturoiul și ingredientele rămase.