Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun cu linte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, cimbru, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Linte cu orez brun și Feta, și Mananca pentru doi: orez brun cu linte si caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 1-1/2 qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, combinați primele 10 ingrediente. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă roșiile și sarea. Acoperiți și coaceți timp de 20-30 de minute mai mult sau până când orezul și lintea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Linte
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când brânza se topește.