Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun cu linte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, cimbru, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Linte cu orez brun și Feta, și Mananca pentru doi: orez brun cu linte si caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 1-1/2 qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, combinați primele 10 ingrediente. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă roșiile și sarea. Acoperiți și coaceți timp de 20-30 de minute mai mult sau până când orezul și lintea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Linte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Coaceți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când brânza se topește.