Orez Boozy cu nuci și fructe de pădure

Orez Boozy cu nuci și fructe de pădure
Orezul Boozy cu nuci și fructe de pădure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 378 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de orez brun, ulei de măsline, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Nuci și fructe de pădure Martini, Iaurt Grecesc Cu Fructe De Padure, Nuci Si Miere, și Tort de cafea fără Gluten și lactate acoperit cu fructe de pădure și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați orezul sălbatic și 3 căni de apă. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 40 până la 50 de minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o cratiță separată, combinați orezul brun și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 45 de minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
După ce ambele tipuri de orez au terminat de gătit, se întinde pe foi de copt pentru a se răci și usca timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Într-un castron mare, combinați orezul sălbatic, orezul brun, nucile pecan, stafidele, ceapa verde, menta, sucul de portocale și coaja. Se amestecă vinul și uleiul de măsline; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 2 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Orez BrunOrez Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Orez SălbaticOrez Sălbatic
StafideStafide
Nuci PecanNuci Pecan
MentăMentă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista