Orez Basmati În Stil Indian

Orez Basmati În Stil Indian
Orezul basmati în stil Indian necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 224 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de semințe de chimen, păstăi de cardamom, bucată de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Orez Basmati În Stil Indian, Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati, și Somon Indian condimentat cu orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-un castron cu suficientă apă pentru a acoperi. Puneți deoparte să se înmoaie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom, cuișoarele și semințele de chimen. Gatiti si amestecati timp de aproximativ un minut, apoi adaugati ceapa in oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se sotează ceapa până se rumenesc bogat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scurgeți apa din orez și amestecați în oală. Gatiti si amestecati orezul timp de cateva minute, pana cand se prajeste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați sare și apă în oală și aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute sau până când toată apa a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Lăsați să stea 5 minute, apoi pufați cu o furculiță înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista