Orezul Basmati cu nuci pecan este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Basmati – cum să gătești orez Basmati, Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Orez Basmati.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul basmati, bulionul de pui și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până când tot lichidul este absorbit. Se amestecă pecanele prăjite, pătrunjelul tocat, untul înmuiat, sarea, chimenul și piperul negru.