Orez Basmati cu nuci pecan

Orez Basmati cu nuci pecan
Orezul Basmati cu nuci pecan este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Basmati – cum să gătești orez Basmati, Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul basmati, bulionul de pui și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie și aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până când tot lichidul este absorbit. Se amestecă pecanele prăjite, pătrunjelul tocat, untul înmuiat, sarea, chimenul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Orez BasmatiOrez Basmati
Piper NegruPiper Negru
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista