Orez aragaz brioșă tort este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mere, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Brioșă Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Pulverizați vasul aragazului de orez cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Bol
2
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați fulgii de tărâțe, laptele, scorțișoara, nucșoara și extractul de vanilie împreună într-un bol mare separat; lăsați fulgii de tărâțe să absoarbă ușor laptele, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Fulgi De Tărâțe
Scorțișoară
Nucșoară
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ou și ulei în amestecul de tărâțe; se amestecă pentru a combina. Se amestecă făina în amestecul de tărâțe până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bran
Ouă
Ulei De Gătit
5
Îndoiți ușor mărul, banana și stafidele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Banane
Măr
6
Se toarnă în aragazul de orez pulverizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
7
Gatiti in aragazul de orez timp de 3 cicluri sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul tortului iese curata, aproximativ 30 de minute.