Orez alb Mexican cu Plantains prajite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 359 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, smântână, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Orez Prăjit Mexican, Orez Mexican Ne-Prăjit, și Orez Prăjit Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu apă foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați-l să se înmoaie oriunde de la 5 la 10 minute.
3
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Încălziți 3 linguri ulei într-o cratiță mare, adăugați orezul și prăjiți la foc mare, amestecând ușor timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați ceapa și amestecați, din când în când, până când orezul începe să-și schimbe culoarea în alb lăptos și sună și se simte mai greu, ca și cum ar fi boabe de nisip, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați bulionul de pui, țelina, pătrunjelul, sucul de lămâie, sarea și chile în orez. Când amestecul începe să fiarbă, acoperiți oala, reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți până când orezul este gătit și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Dacă boabele de orez nu par moi și fierte, adăugați puțin mai mult bulion de pui sau apă și lăsați-l să gătească încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să stea acoperită timp de 5 până la 10 minute. Fluff cu o furculiță și pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Nota lui Cook: pielea plantain ar trebui să fie aproape în întregime neagră atunci când este matură și gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2
Cojiți plantanele și feliați-le în diagonală în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați aproximativ 1/4 inch de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți uleiul până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați feliile de plantain și prăjiți până se rumenesc ușor, dar nu se înnegresc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
6
Scoateți plantainele din ulei pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie, pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Transferați orezul într-un castron mare de servire și aranjați plantanele fierbinți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Garnisiți cu o păpușă bună de smântână și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
9
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
10
Puneți toate ingredientele, cu excepția sării, într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu cel puțin 3 până la 4 inci. Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mic. Îndepărtați orice spumă și lăsați stocul să fiarbă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați sarea în ultima jumătate de oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Scoateți stocul de pe foc și lăsați-l deoparte. Odată ce stocul s-a răcit, strecurați-l într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Stocul de pui poate fi păstrat la frigider până la 4 zile. Dacă doriți să-l păstrați mai mult, trebuie să fie adus la fierbere și fiert timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
14
Lăsați-l să se răcească și refrigerați din nou. De asemenea, poate fi înghețat luni întregi. Puiul poate fi mărunțit și utilizat în scopuri multiple, cum ar fi Tinga, tacos, salate sau sandvișuri.
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.