Oreo "gogoși
Oreo "gogoși este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 25 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 110 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Oreo inox inger Pie, Briose Oreo, și Placinta cu panglica Oreo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un bol mediu; deoparte.
Bateți ouăle și laptele cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă bine.
Lăsați să stea 10 min. Între timp, turnați ulei în friteuză adâncă sau cratiță mare adâncă la adâncimea de 3 inci; se încălzește la 191°.
Dip cookie-uri, 1 la un moment dat, în aluat, permițând excesul să se scurgă înapoi în castron. Adăugați ușor cookie-urile în uleiul fierbinte. Se prăjesc, 3 până la 4 la un moment dat, până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se la jumătatea timpului de gătit.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu zahăr pudră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-uri Oreo în meniu? Încercați asocierea cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.