Oreo gogoasa găuri
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Găurile de gogoși Oreo ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 16 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 238 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Plăcintă Gogoasa Găuri, Găuri De Gogoși De Dovleac, și Găuri De Gogoși De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați suficient ulei în tigaie, astfel încât să aibă o înălțime de cel puțin 1 inch. Treceți la foc mediu.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mic și bateți. Pune deoparte. Luați un castron mare, amestecați împreună laptele, Zara, zahărul și untul topit.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați cu o lingură de lemn până când sunt combinate cu câteva bucăți rămase.
Luați o bucată de aluat și rotiți-o într-o bilă de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Așezați ușor mingea de aluat în ulei și prăjiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 2-3 minute. Asigurați-vă că întoarceți gogoși pe cealaltă parte, astfel încât toate părțile să se prăjească uniform.
Îndepărtați găurile de gogoși și așezați-le pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas.
În timp ce gogoșile se răcesc, făcând glazură într-un castron mic. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțin mai mult lapte. Scufundați gogoși în glazură. Ajută la folosirea unei linguri pentru a turna glazura pe gogoși.
Scoateți gogoșile din glazură și așezați-le pe grătar cu un prosop de hârtie dedesubt pentru a prinde picăturile de glazură. Luați niște oreos zdrobiți și presărați deasupra fiecărei găuri de gogoși.
Lăsați glazura să se întărească înainte de a mânca
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.