Oreo Banana unt de arahide tratează
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 15 și costă 26 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri oreo, stropi multicolore, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Oreo Orez Krispie Tratează, Oreo Unt De Arahide Orez Krispie Tratează, și Pâine Cu Banane Oreo Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți bățul pop din lemn în capătul tăiat al fiecărei jumătăți de banană; pus deoparte.
Se amestecă fursecurile tocate și se presară; pus deoparte.
Întindeți bananele uniform cu unt de arahide.
Rulați în amestecul de biscuiți până când este acoperit uniform. Înfășurați individual cu folie de plastic.
Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Scoateți din congelator 10 min. înainte de servire să se înmoaie ușor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "