Oreillettes de Montpellier
Oreillettes de Montpellier ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, coajă de portocală, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați ouăle, laptele, romul și sarea. Pune deoparte.
Puneți făina în vasul unui mixer electric.
Adăugați untul topit și amestecați la viteză mică timp de 2 minute.
Adăugați zahărul, coaja de portocală și amestecul de ouă și continuați să bateți cu viteză mică până se combină bine, aproximativ 2 minute.
Transferați conținutul vasului pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de 3 minute. Formați aluatul într-o bilă, rulați ușor în făină și puneți-l într-un castron. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să se odihnească timp de două ore.
Când aluatul este odihnit, făinați o suprafață plană mare. Folosind un sucitor, rulați aluatul cu hârtie subțire, cât mai aproape de 1/32" grosime posibil. Dacă aluatul devine prea elastic pentru a se rostogoli, întoarceți-l și lăsați-lodihniți câteva minute înainte de a continua. Poate că va trebui să repetați procesul de strunjire, dar aluatul trebuie să fie subțire. Dacă este prea groasă, oreillettes se vor transforma în pufuri grele, mai degrabă decât chipsurile ușoare ca aer, care sunt menite să fie. (Dacă contorul dvs. nu este suficient de mare, împărțiți aluatul în jumătate și rulați în 2 loturi.)
Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în dreptunghiuri de 3" x 4".
Lăsați dreptunghiurile să se odihnească câteva minute în timp ce încălziți uleiul.
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare (uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale tigaiei, deoarece poate bule dramatic în timpul prăjirii). Puneți un termometru pentru bomboane în tigaie și încălziți uleiul la foc mediu până când ajunge la 370 km F. Când uleiul este de 370 km f, adăugați 2 sau 3 oreillettes în tigaie. Reglați căldura în timpul prăjirii pentru a menține temperatura uleiului constantă. Prăjiți fiecare oreillette până când partea inferioară este aurie, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut, apoi răsturnați cu un clește și prăjiți cealaltă parte. Pe măsură ce sunt gata, transferați oreillettes pe hârtie absorbantă.
Cerneti zaharul cofetarilor din abundenta peste oreillettes cat sunt inca calde. Repetați procesul cu restul de oreillettes nefierte. După unul sau două loturi, pe măsură ce deveniți mai pricepuți, veți putea prăji 5 sau 6 oreillettes la un moment dat. Oreillettes sunt cel mai bine consumate imediat, dar odată îndulcite și reci, pot fi păstrate timp de 2 până la 3 zile într-un recipient etanș.