Oregano Queso Fresco (brânză proaspătă de Oregano în stil Mexican)
Oregano Queso Fresco (brânză proaspătă de Oregano în stil Mexican) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 13 cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 10. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, gal. lapte, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Blinele de porumb cu Salsan de plante și brânză proaspătă: Arepitas cu Chimichurri și Queso Fresco, Chiftele mexicane cu sos roșu de roșii Chile și Queso Fresco, și Zucchini-Supă Proaspătă De Oregano.
Instrucțiuni
Într-o oală mare și grea, încălziți laptele la foc mediu-mare până la punctul de fierbere, amestecând des pentru a preveni arderea. De îndată ce se pare că este pe cale să fiarbă (bulele mici încep să spargă suprafața), îndepărtați-le de pe foc și stropiți în suc de lămâie, amestecând rapid. Reduceți căldura la minim, întoarceți oala la arzător și bateți încă 2 minute (nu lăsați să fiarbă). Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, aliniați o strecurătoare mare cu cheesecloth și puneți-o în chiuvetă.
Se toarnă caș și zer. Legați două colțuri opuse de pânză de brânză într-un nod peste caș și repetați cu alte două colțuri. Agățați sacul de pânză de brânză de la robinetul chiuvetei timp de 1 până la 2 ore sau până când cașul a încetat să se scurgă.
Turnați cașul într-un bol și adăugați sare și oregano. Se freacă între degete pentru a se amesteca și a sparge cașul în boabe mici. Brânza se va păstra, acoperită și răcită, până la 1 săptămână.