Orecchiette și rucola cu sos cremos de Ricotta

Orecchiette și rucola cu sos cremos de Ricotta
Nevoie de o felul principal vegetarian? Orecchiette și rucola cu sos cremos de Ricotta ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orecchiette Cu Sos Roz Cremos, Orecchiette cu sos cremos de Broccolini și Rapini, și Orecchiette cu creveți, fenicul și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-un vas mare. Se amestecă pastele; gatiti 12 minute sau pana al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați 1/2 linguriță de sare rămasă, brânză Ricotta de casă, 1/4 cană pecorino, ulei și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
PecorinoPecorino
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați paste fierbinți, 1/4 cană de apă de gătit rezervată și rucola; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați apă de gătit suplimentară dacă sosul este prea gros. Puneți aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de roșii și 1 lingură de pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se presară uniform cu restul de 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista