Orecchiette și broccoli Crisp

Orecchiette și broccoli Crisp
Orecchiette și Broccoli Crisp necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper, nuci de pin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe), și Paste Orecchiette Cu Varză De Bruxelles Prăjită Crocantă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați paste, gătiți timp de 8 minute, apoi amestecați broccoli și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și amestecați usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul a devenit maro auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Se toarnă oțet balsamic alb, bulion de pui, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă peste pastele scurse și broccoli. Se amestecă untul, nucile de pin și jumătate din parmezan, apoi se toarnă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a crocant și s-a făcut maro auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista