Orecchiette cu linte, ceapă și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu linte, ceapă și spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână orecchiette, turcă sau, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Linte roșie cu spanac și ceapă caramelizată, și Linte roșie condimentată cu ceapă caramelizată și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi amestecați ceapa, usturoiul, sarea, piperul și frunza de dafin. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte fragedă și aurie, 20 până la 25 de minute. Aruncați frunza de dafin.
În timp ce ceapa gătește, acoperiți lintea cu apă cu 1 inch într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri și fierbeți la foc moderat, acoperit, până când lintea este doar fragedă și cea mai mare parte a apei este absorbită, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să stea, acoperit, până când este gata de utilizare.
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare și readuceți pastele în oală.
Adăugați ceapă, linte și spanac în paste, apoi aruncați cu suficientă apă de gătit rezervată pentru a ofili spanacul și a umezi pastele.
Adăugați brânză și sare și piper după gust, aruncând pentru a combina.