Orecchiette cu fasole proaspătă, Ricotta și mentă mărunțită

Se poate face rețeta Orecchiette cu fasole proaspătă, Ricotta și mentă mărunțită în aproximativ 45 de minute. O porție conține 414 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, paste orecchiette, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și salată de Ricotta, și Crostini cu fasole Fava și salată de Ricotta.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 1 minut.
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Așezați pastele într-un castron mare; adăugați ulei și sare. Aruncă bine.
Combinați 1 cană de apă rezervată pentru paste, brânză ricotta, parmezan, mentă tocată și piper.
Adăugați amestecul de fasole și brânză în amestecul de paste; aruncați pentru a combina.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.