Orecchiette cu fasole albă și Pesto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu fasole albă și Pesto. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 462 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de fasole cannellini, roșii de prune, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Salată De Rucola Cu Fasole Albă Și Pesto, Penne cu Pesto de fistic și fasole albă, și Paste cu Pesto de fistic și fasole albă (luni fără carne).
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când usturoiul este parfumat.
Adăugați fasole și roșii; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile își eliberează lichidul, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scurgeți pastele și adăugați amestecul de fasole.
Adăugați pesto; aruncați pentru a combina. Împărțiți în 4 porții egale. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de parmezan.