Orecchiette cu Broccoli și roșii
Orecchiette cu Broccoli și roșii este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 555 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână orecchiette, pătrunjel, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orecchiette cu Broccoli, roșii și cârnați, Orecchiette De Broccoli Cu Roșii Și Măsline, și Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați usturoiul și tulpinile de broccoli și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute.
Adăugați floretele de broccoli, 1/2 linguriță de sare și piperul. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați roșiile și bulionul în broccoli și aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când broccoli este fraged, 5 până la 10 minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți orecchiette până se termină, aproximativ 15 minute.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu broccoli.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați oțetul, restul de 1/2 linguriță de sare, pătrunjelul și untul. Se amestecă ușor până când untul acoperă doar pastele.
Recomandare de vin: cu sosul său pe bază de roșii și oțet, această pastă strigă pentru un roșu Italian ușor, tart, cum ar fi Valpolicella. Aroma crocantă de cireșe a Vinului va acționa ca o folie perfectă pentru acest fel de mâncare.
Note: tulpinile de Broccoli sunt o legumă delicioasă în sine. Cojiți pielea groasă și apoi feliați sau tăiați tulpinile în bucăți. Dacă le gătiți cu floretele, fie tăiați tulpinile în bucăți destul de mici, astfel încât să fie făcute în același timp, fie gătiți-le câteva minute înainte de a adăuga floretele.