Orecchiette cu Broccoli rabe, slănină și pesmet

Orecchiette cu Broccoli rabe, slănină și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 890 calorii, 25g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fulgi de ardei roșu, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe), Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa), și Orecchiette Cu Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie cu apă clocotită, sărată, gătiți broccoli rabe până aproape gata, aproximativ 3 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 cană de ulei la foc moderat.
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
În aceeași tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toată grăsimea.
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei în tigaie la foc moderat.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați broccoli rabe și gătiți, amestecând ocazional, până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți orecchiette până se termină, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și aruncați cu firimiturile de pâine, slănină, broccoli rabe și sare.
Pesmet proaspăt: cel mai rapid mod de a face pesmet proaspăt este să rupeți câteva felii de pâine franceză sau italiană și să le suflați în robotul de bucătărie. Nu este nevoie să îndepărtați crusta.
Recomandarea vinului: mușcătura amară a broccoli rabe și usturoiul înțepător din acest fel de mâncare necesită ambele un vin alb crocant pentru a acționa ca o folie neutră. Încercați un Pinot grigio din Friuli pentru un efect bun.