Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată

Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, orecchiette, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată, Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită, și Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați frunze de varză de Bruxelles și gătiți, aruncând ocazional,până când sunt carbonizate în pete și crocante-fragede, aproximativ 5 minute; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați guanciale și gătiți, amestecând des, până când sunt ușor crocante, aproximativ 4 minute.
Adăugați piper și gătiți, amestecând, până la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Adăugați imediat 1/2 cană de lichid de gătit pentru Paste pentru a împiedica arderea pastelor; reduceți căldura la minim și adăugați treptat unt, tigaie învolburată și adăugați mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când se formează un sos gros și lucios. (Gustați în timp ce mergeți și treceți la apă fierbinte odată ce sosul este condimentat în mod adecvat.)
Adăugați paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați Pecorino; aruncați pentru a combina.
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile de ou.
Adăugați frunze rezervate de varză de Bruxelles; aruncați, adăugând lichid de gătit pentru paste (sau apă fierbinte) după cum este necesar pentru sosul subțire.
Serviți pastele acoperite cu mai mult Pecorino.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.