Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată
Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, orecchiette, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orecchiette Carbonara cu varză de Bruxelles carbonizată, Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită, și Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați frunze de varză de Bruxelles și gătiți, aruncând ocazional,până când sunt carbonizate în pete și crocante-fragede, aproximativ 5 minute; se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați guanciale și gătiți, amestecând des, până când sunt ușor crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
6
Adăugați piper și gătiți, amestecând, până la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Adăugați imediat 1/2 cană de lichid de gătit pentru Paste pentru a împiedica arderea pastelor; reduceți căldura la minim și adăugați treptat unt, tigaie învolburată și adăugați mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când se formează un sos gros și lucios. (Gustați în timp ce mergeți și treceți la apă fierbinte odată ce sosul este condimentat în mod adecvat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați Pecorino; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
9
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
10
Adăugați frunze rezervate de varză de Bruxelles; aruncați, adăugând lichid de gătit pentru paste (sau apă fierbinte) după cum este necesar pentru sosul subțire.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.