Orangeade Din Sevilla
Orangeade din Sevilla este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de portocale Sevilla, apă, sucul de la o lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Acidulate Sânge Orangeade, Sevilla Cocktail, și Quiche Sevilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și apoi feliați-le în felii subțiri de 1/8 inch.
Puneți-le într-un castron mare, cu fund plat, nereactiv. Se amestecă zahărul. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi feliile de portocală până când majoritatea segmentelor sunt stoarse.
Se toarnă apă în castronul de felii de portocale. Amestecați pentru a amesteca ușor, asigurându-vă că orice zahăr nedizolvat se dizolvă complet. Se amestecă sucul de lămâie.
Tulpina: puneți o strecurătoare mare cu plasă fină peste un alt castron mare și strecurați amestecul de portocale prin el, apăsând dacă este necesar pentru a scoate cât mai mult din suc.
Se toarnă într-un ulcior de servire.