Orange Și Romaine Cu Sos Curry

Orange Și Romaine Cu Sos Curry
Orange și Romaine cu sos Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pudră de curry, portocale, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Salată Romaine & Orange cu pansament de var, Romaine cu sos de usturoi prăjit în tigaie, și Romaine cu sos cremos de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aranjați 3/4 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată; acoperiți uniform cu ceapă feliată și felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Stropiți 2 linguri de pansament peste fiecare salată.
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista