Orange te bucuri că e supa de Ziua Recunostintei

Orange te bucuri că e supa de Ziua Recunostintei
Orange te bucuri e supa de Ziua Recunostintei ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, morcovi, suc de portocale pulpos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Orange Te Bucuri Că Ai Făcut Acest Pui Prăjit?, Funapino coaste lipicioase cu nu te bucuri că nu am spus ketchup de banane portocalii, și Două cookie-uri de vacanță {mă bucur să dau}.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 1 lingură de unt. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și morcovii și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Deglazați cu sucul de portocale și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, răzuind fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau într-un blender. Pureați amestecul până se omogenizează, apoi reveniți la oală la foc mediu. Pentru a amesteca, adăugați piureul de dovleac congelat și bulionul de pui și amestecați pentru a combina. Reglați condimentul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 10 minute. Radeți niște nucșoară proaspătă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Supa de oală în boluri și garnisiți cu cimbru tocat și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista