Orange Roughy cu orez sălbatic și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orange Roughy cu orez sălbatic și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci, sare, fileuri rugoase portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Orange Roughy cu orez, Portocaliu copt și orez, și Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați peștele într-un vas de copt superficial acoperit cu spray de gătit.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se toarnă peste pește.
Coaceți peștele, neacoperit, la 350 timp de 15 până la 17 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Înveliți o cratiță mare cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Adăugați orez și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Pentru a servi, transferați peștele pe farfurii de servire folosind o lingură cu fante și lingurați 1/2 cană amestec de orez peste fiecare file.