Orange-pui BBQ cu legume la gratar
Orange-pui BBQ cu legume la gratar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 30 de porții. O porție conține 34 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. un amestec de sos original de grătar, dovlecei, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Orange-pui BBQ cu legume la gratar, Italiană BBQ pui la gratar, și Pui și legume portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă sosul de grătar, coaja și sucul până se amestecă.
Pui la grătar 6 min., întorcându-se după 3 min.
Ungeți cu jumătate de sos.
Adăugați legume la grătar. Gatiti puiul si legumele 9-12 min. sau până când puiul este gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcând și perindând puiul ocazional cu sosul rămas și perindând legumele cu pansament.