Orange-Prosciutto Crostini
Reteta Orange-Prosciutto Crostini este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 169 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Cap la magazin și ridica coaja de portocale, crostini achiziționate, marmeladă de portocale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fig-Prosciutto Crostini, Crostini de mazăre dulce cu Prosciutto, și Prosciutto & Avocado Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță cremă de brânză întinsă pe 1 parte a fiecărui crostini.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță de marmeladă peste brânză întinsă pe fiecare, dar nu acoperiți complet brânza.
Rulați ușor fiecare felie de prosciutto în formă de con; așezați peste marmeladă pe fiecare.
Așezați crostini pe farfuria de servire.
Se presară busuioc, coajă de portocală, sare și piper; stropiți ulei de măsline peste fiecare.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Fingerfood în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.