Orange Cracker Caise Pui
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul de caise cu Cracker portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 365 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, firimituri de cracker, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până firimiturile cracker ai putea urma acest curs principal cu Ritz Cracker Pie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare sunt Caise, cireșe și cracker Graham se sfărâmă, Pui Portocaliu De Caise, și Pui Cu Umplutură De Portocale-Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Bateți împreună sucul de portocale, muștarul și sarea într-un bol mic.
Amestecați împreună firimiturile de cracker, coaja de portocală și ardeiul negru pe o farfurie. Înveliți fiecare coapsă de pui în amestecul de suc de portocale și apoi apăsați în amestecul de firimituri pentru a acoperi complet ambele părți.
Așezați coapsele pâine pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute; răsturnați și continuați să coaceți până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, încă aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Comutați setarea cuptorului la ' Broil.'
Topiți fiecare coapsă cu 1 lingură de conserve de caise și puneți-o sub puiul de carne al cuptorului până când conservele încep să se caramelizeze, 2 până la 3 minute. Când puiul pare că începe să ardă, se face.