Orange coeurs la CR 4mm cu sos de zmeură de căpșuni
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Orange Coeurs la Crincormme cu sos de zmeură de căpșuni ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 144 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, grand marnier, iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coeurs A La Creme, Coeurs A La Creme, și Savory Coeurs A La Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dreptunghiuri de 6 (8 pe 6 inci) de pânză de brânză fără a o desface. Clătiți cu apă rece și uscați. Tapetați matrițele cu pânză de brânză umedă, permițându-i să atârne peste părți și puneți matrițele într-o tigaie superficială.
Pur brânză de vaci cu 1/3 cană de zahăr și coajă într-un robot de bucătărie sau blender până când este foarte netedă, apoi adăugați brânza Neufch nr.
Adăugați iaurt și pulsați doar până se amestecă, apoi împărțiți amestecul între forme. Acoperiți vârfurile matrițelor cu o foaie de folie de plastic și răciți până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Pur fructe de padure cu lichior și 2 linguri de zahăr rămase într-un robot de bucătărie, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri fine așezată într-un castron, aruncând semințele.
Inversați matrițele pe farfurii de desert și îndepărtați pânza de brânză.
Se serveste coeurs la CR crincormme stropit cu sos.
* Dacă nu aveți matrițe, tăiați pahare de hârtie de 6 (12 uncii) pentru a face cupe mai scurte, de 2 până la 3 inci înălțime. Cu un pick de lemn, poke aproximativ 10 găuri în partea de jos a fiecărei cupe, lărgirea găuri ușor cu pick. Căptușiți căni cu pânză de brânză umezită.* Coeurs, la CR, se poate face cu 2 zile înainte și se poate răci separat, acoperit.
Fiecare porție conține aproximativ 159 colries și 6 grame de grăsime.