Orange Bizcochitos
Orange Bizcochitos este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 8 cenți pe porție. Dacă aveți zahăr granulat, coajă portocalie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bizcochitos, Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten), și Orange Sleepy Mac Cupcake cu ghimpat portocaliu crema de branza glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un bici.
Așezați 3/4 cană zahăr granulat și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute).
Adăugați oul; bateți 1 minut sau până se amestecă bine.
Adăugați coaja, anasonul și vanilia; bateți până se amestecă bine. Bateți la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină, 1/2 cană la un moment dat; bate doar până se formează un aluat moale. Înfășurați aluatul în folie de plastic; răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Formați aluatul într-un jurnal de 10 inci.
Tăiați Jurnalul transversal în 4 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți și păstrați porțiunile rămase la frigider), împărțiți aluatul în 10 bucăți egale pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o bilă; așezați bilele de aluat la 1 1/2 inci distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Puneți zahărul pudră într-un castron mic. Înmuiați fundul unui pahar în zahăr pudră; aplatizați 1 bilă de aluat cu fundul sticlei într-un cerc de 2 inci. Repetați procedura cu zahăr pudră și restul de 9 bile de aluat.
Combinați 2 linguri de zahăr granulat și scorțișoară.
Presărați 10 cercuri de aluat uniform cu 1 1/2 linguriță amestec de scorțișoară.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când marginile prăjiturilor se rumenesc ușor în jurul marginilor. Se răcește pe tigaie 5 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Repetați procedura de 3 ori cu aluatul rămas, zahărul pudră și amestecul de scorțișoară.