Ooey Gooey Caramel Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Ooey Gooey Caramel Cake. Această rețetă servește 15 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 394 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de caramel acoperite cu ciocolată, dulce de leche, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ooey Gooey Dovleac Caramel Cupcakes, Ooey gooey ciocolată caramel rolo baruri, și Ooey Gooey Tort De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, făina, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă 1/2 cană din bucățile de caramel.
Rezervați 1/2 cană dulce de leche. Lingura rămasă dulce de leche cu lingurițe pe aluat.
Coaceți 34 până la 42 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rezervat dulce de leche la 10 până la 15 secunde sau până se înmoaie; se întinde uniform deasupra tortului.
Se presară cu bucățile de caramel rămase. Se răcește cu aproximativ 1 oră înainte de servire. Completați fiecare porție cu frișcă și topping de caramel.