One-Pan salvie și ceapă de pui și cârnați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și cârnații cu o singură tigaie. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 835 calorii. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de salvie, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați, salvie și umplutură de ceapă, Cârnați, Ceapă Roșie Caramelizată Și Salvie Proaspătă, și Picant foaie tigaie de pui și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați ceapa în optimi și puneți-o într-o pungă de congelator cu ulei, muștar, salvie uscată, o măcinare bună de piper și sos Worcestershire.
Tăiați lămâia în jumătate, stoarceți sucul în pungă, apoi tăiați jumătățile în optimi și adăugați-le. Squidge totul în jur pentru a amesteca (muștarul are nevoie de ajutor pentru a combina) și apoi adăugați bucățile de pui. Se lasă la marinat la frigider peste noapte sau până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei în marinada sa.
Aranjați bucățile de pui într-o piele de staniu prăjită cu marinată, inclusiv toate bucățile și bucățile, și puneți cârnații în jurul lor.
Presărați frunzele proaspete de salvie peste pui și cârnați și apoi puneți cositorul în cuptor pentru a găti timp de 1 oră și 15 minute. Întoarceți cârnații la jumătate pentru a le colora uniform.
Aranjați puiul și cârnații pe un platou mare.