Omul de zăpadă de conopidă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Omul de zăpadă de conopidă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 193 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână măsline, brânză elvețiană, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42% . Rețete similare includ bile de biscuiți OREO – Omul de zăpadă , piure de conopidă cu usturoi prăjit și conopidă la cuptor cu iaurt .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți conopida într-o cantitate mică de apă timp de 6-7 minute sau până când devine crocantă; se scurge bine. Într-o cratiță medie, căliți ceapa în unt timp de 2 minute. Se amestecă făina până se omogenizează; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; se fierbe 2 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Adăugați sare, usturoi sare și piper.
Pune jumătate din conopidă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt; deasupra cu jumătate din sos. Repeta.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până când se clocotește.
Adaugă măsline pentru ochi și gură și un morcov pentru nas.