Omletă Vegetală Delicioasă

Omletă Vegetală Delicioasă
Yummy legume omleta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 377 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei gras, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Vegetală Delicioasă, Dulce-dulce mama cu legume baie, și Quiche Veggie De Toamnă Delicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți o lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați ceapa și ardeiul gras în interiorul tigaiei. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute amestecand ocazional pana cand legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce legumele se gătesc bateți ouăle cu laptele, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
OuăOuă
LapteLapte
4
Tăiați brânza într-un castron mic și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți legumele de pe foc, transferați-le într-un alt bol și presărați peste ele restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Topiți restul de 1 lingură de unt (în tigaia folosită doar pentru a găti legumele) la foc mediu. Înveliți tigaia cu untul. Când untul este bulbuc, adăugați amestecul de ouă și gătiți oul timp de 2 minute sau până când ouăle încep să se așeze pe fundul tigaiei. Ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă pentru a lăsa partea nefiertă a ouălor să curgă spre margini și să gătească. Continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când centrul omletei începe să pară uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați brânza peste omletă și lingurați amestecul de legume în centrul omletei. Folosind o spatulă, pliați ușor o margine a omletei peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați omleta să gătească încă două minute sau până când brânza se topește la consistența dorită. Glisați omleta din tigaie și pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Tăiați în jumătate și serviți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista