OMLETĂ SPANIOLĂ (TORTILLA ESPANOLA)
Omleta spaniolă (TORTILLAn ESPANOLA) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortillan Espanola ("omletă" spaniolă de cartofi), Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola), și Tortillan Espanola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați feliile de cartof într-un singur strat și prăjiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.Cu o lingură cu fante, transferați cartofii pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie, dați deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până când devine translucidă.Când ceapa se gătește, într-un castron mediu bateți ouăle.
Adăugați cartofii prăjiți, pătrunjelul, boiaua și sarea și lăsați-l să se odihnească 1 minut.
Adăugați cartofii și amestecul de ouă în tigaie, reduceți focul la mediu scăzut, agitați ușor tigaia pentru a vă asigura că omleta nu se lipeste, gătiți aproximativ 4 minute.
Așezați o farfurie mare deasupra tigaiei. Întoarceți tigaia astfel încât tortilla să se transfere pe farfurie. Glisați foarte atent tortilla înapoi în tigaie, astfel încât să gătiți cealaltă parte și continuați să gătiți încă 3 minute sau până când ați terminat.
Transferați tortilla pe o farfurie mare.
Se lasa sa se odihneasca 5 minute si se taie felii.
Serviți cald sau rece, oricum este delicios.