Omletă Spaniolă De Cartofi
Rețeta omletă spaniolă de cartofi ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 35 minute. Această masă de dimineață are 175 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi roșii, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tortillan Espanola ("omletă" spaniolă de cartofi), Omletă Spaniolă, și Omletă Spaniolă.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și ceapa. Împărțiți fiecare pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare și adăugați tot uleiul de măsline, cu excepția a 1 linguriță. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cartofi și ceapă. Se amestecă, întorcând legumele pentru a acoperi cu ulei. Reduceți căldura la mediu-scăzut și întoarceți ușor legumele adesea până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mare, bateți ouăle cu sare și amestecați amestecul de cartofi.
Stropiți restul de 1 linguriță de ulei peste fundul tigaiei (nu este nevoie să spălați) și reveniți la foc mediu-mic. Când tigaia este fierbinte, adăugați amestecul de cartofi-ou, răspândind uniform. Gatiti pana cand fundul este setat si se rumeneste, 4 pana la 6 minute.
Puneți tigaia sub broiler la aproximativ 4 inci de căldură și fierbeți, rotiți tigaia după cum este necesar pentru a găti uniform, până când ouăle se stabilesc și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Acoperiți tigaia cu o farfurie mare; ținându-le strâns pe cele două, inversați. Ridicați tava.
Serviți omleta caldă sau la temperatura camerei, tăiată în pene.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.