Omletă spaniolă cu Salsa proaspătă de Avocado

Omletă spaniolă cu Salsa proaspătă de Avocado
Omleta spaniolă cu Salsan proaspăt de Avocado este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 718 calorii, 41G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, salsa de avocado, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chilaquiles cu Salsan proaspăt și Avocado, Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado, și Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnati chorizo si urmatoarele 3 ingrediente intr-o tigaie mica antiaderenta la foc mediu-mare 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ChorizoCârnați Chorizo
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți amestecul de chorizo din tigaie și puneți-l deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți împreună ouăle, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate din amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Întoarceți omleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate din fiecare amestec de chorizo și brânză de capră. Îndoiți peste omletă. Pentru a face următoarea omletă, repetați cu restul de 1 linguriță de unt, amestec de ouă, amestec de chorizo și brânză. Se acoperă cu Salsa proaspătă de Avocado; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UntUnt
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
OuăOuă
7
* Cârnații afumați picante pot fi înlocuiți cu chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 123 de dolari.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista