Omletă spaniolă cu Salsa proaspătă de Avocado

Omleta spaniolă cu Salsan proaspăt de Avocado este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 718 calorii, 41G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, salsa de avocado, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chilaquiles cu Salsan proaspăt și Avocado, Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado, și Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnati chorizo si urmatoarele 3 ingrediente intr-o tigaie mica antiaderenta la foc mediu-mare 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Scoateți amestecul de chorizo din tigaie și puneți-l deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Bateți împreună ouăle, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Întoarceți omleta.
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate din fiecare amestec de chorizo și brânză de capră. Îndoiți peste omletă. Pentru a face următoarea omletă, repetați cu restul de 1 linguriță de unt, amestec de ouă, amestec de chorizo și brânză. Se acoperă cu Salsa proaspătă de Avocado; garnisiți, dacă doriți.
* Cârnații afumați picante pot fi înlocuiți cu chorizo.