Omleta spaniolă cu Salsan proaspăt de Avocado este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 718 calorii, 41G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, salsa de avocado, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chilaquiles cu Salsan proaspăt și Avocado, Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado, și Salsa Proaspătă De Porumb Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnati chorizo si urmatoarele 3 ingrediente intr-o tigaie mica antiaderenta la foc mediu-mare 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Chorizo
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți amestecul de chorizo din tigaie și puneți-l deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți împreună ouăle, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate din amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Întoarceți omleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate din fiecare amestec de chorizo și brânză de capră. Îndoiți peste omletă. Pentru a face următoarea omletă, repetați cu restul de 1 linguriță de unt, amestec de ouă, amestec de chorizo și brânză. Se acoperă cu Salsa proaspătă de Avocado; garnisiți, dacă doriți.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 123 de dolari.