Omletă spaniolă adevărată
Real spaniolă omletă nevoie de aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 534 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. 938 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Omletă Spaniolă, și Omletă Spaniolă.
Instrucțiuni
Răzuiește 500g cartofi noi sau lasă pielea aprinsă, dacă preferi.
Tăiați-le în felii groase. Se toacă 1 ceapă.
Încălziți 150 ml ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare, adăugați cartofii și ceapa și tocați ușor, parțial acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional până când cartofii se înmoaie. Strecurați cartofii și ceapa printr-o strecurătoare într-un castron mare (puneți uleiul strecurat deoparte).
Bateți 6 ouă separat, apoi amestecați în cartofi cu 3 linguri de pătrunjel tocat cu frunze plate și multă sare și piper.
Încălziți puțin din uleiul strecurat într-o tigaie mai mică.
Introduceți totul în tigaie și gătiți la foc moderat, folosind o spatulă pentru a modela omleta într-o pernă.
Când este aproape setat, inversați pe o farfurie și glisați înapoi în tigaie și gătiți încă câteva minute.
Inversați încă de două ori, gătind scurt omleta de fiecare dată și apăsând marginile pentru a păstra forma pernei. Glisați pe o farfurie și răciți timp de 10 minute înainte de servire.