Omletă Spaniolă

Omletă Spaniolă
Omleta spaniolă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Această masă de dimineață are 354 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Omletă Spaniolă, Omletă Spaniolă, și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. înjumătățiți cartofii pe lungime și tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor, de preferință antiaderentă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cartofii și gătiți până aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se toarnă cu grijă tot, cu excepția a 1 lingură de ulei din cartofi și ceapă. Condimentează cu 1 linguriță de sare și piper. Între timp, într-un castron mediu, combinați ouăle, rozmarinul (dacă folosiți) și sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă ouăle peste cartofi și se reduce focul la minim. Gatiti, fara a amesteca, timp de 1 minut. Se amestecă o dată și se gătește până când ouăle încep să se întărească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
OuăOuă
6
Se transferă la cuptor și se coace până se fixează, aproximativ 8 minute. Folosiți un cuțit pentru a slăbi omleta din partea laterală a tigaiei. Glisați-l sau inversați-l pe o farfurie. Feliați în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
CuțitCuțit
7
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.Bacsis: o omletă spaniolă este gătită în mod tradițional în întregime pe plită. Pentru a încerca acest lucru, când ouăle încep să se întărească, glisați omleta pe o farfurie, inversați-o înapoi în tigaie și terminați de gătit la foc mediu. Sau, dacă te simți aventuros, întoarce-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Vina Herminia Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Un vin foarte curat și structurat, care arată nuanțele îmbătrânirii sale în stejar American nou. Fructe întunecate Intense cu arome de fructe coapte și lemn dulce cu note de vanilie tipice îmbătrânirii stejarului American. Generos și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista