Omletă Spaniolă
Omleta spaniolă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Această masă de dimineață are 354 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Omletă Spaniolă, Omletă Spaniolă, și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. înjumătățiți cartofii pe lungime și tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor, de preferință antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți până aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se toarnă cu grijă tot, cu excepția a 1 lingură de ulei din cartofi și ceapă. Condimentează cu 1 linguriță de sare și piper. Între timp, într-un castron mediu, combinați ouăle, rozmarinul (dacă folosiți) și sarea rămasă.
Se toarnă ouăle peste cartofi și se reduce focul la minim. Gatiti, fara a amesteca, timp de 1 minut. Se amestecă o dată și se gătește până când ouăle încep să se întărească, aproximativ 3 minute.
Se transferă la cuptor și se coace până se fixează, aproximativ 8 minute. Folosiți un cuțit pentru a slăbi omleta din partea laterală a tigaiei. Glisați-l sau inversați-l pe o farfurie. Feliați în pene.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.Bacsis: o omletă spaniolă este gătită în mod tradițional în întregime pe plită. Pentru a încerca acest lucru, când ouăle încep să se întărească, glisați omleta pe o farfurie, inversați-o înapoi în tigaie și terminați de gătit la foc mediu. Sau, dacă te simți aventuros, întoarce-l.