Omletă Rapidă De Grădină
Omleta rapidă de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 293 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de spanac pentru bebeluși, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omletă De Grădină, Omletă De Legume De Grădină, și Omletă De Grădină De Vară.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cartofii în tigaie; saut 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă ciupercile și 1/4 linguriță sare; saut 8 minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Topiți 2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Combinați ouăle, rămânând 1/4 linguriță de sare și piper într-un castron, amestecând cu un tel până când ouăle sunt spumoase.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se amestecă rapid cu o spatulă rezistentă la căldură timp de aproximativ 10 secunde sau până când oul începe să se îngroașe. Slăbiți cu grijă marginile set de omleta cu spatula, basculare tigaie pentru a turna ou nefierte pe părțile laterale. Continuați această procedură timp de aproximativ 10 până la 15 secunde sau până când nu rămâne aproape niciun ou curgător.
Scoateți tigaia de pe foc; aranjați jumătate din amestecul de cartofi, 1/2 cană de spanac și 1/4 cană de brânză peste omletă în tigaie. Rulați spatula în jurul marginilor și sub omletă pentru a o slăbi din tigaie. Îndoiți omleta în jumătate. Glisați omleta din tigaie pe un platou.
Tăiați în jumătate transversal. Repetați procedura cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de cartofi, spanacul și brânza.