Omletă pufoasă cu sparanghel
Omeletul pufos cu sparanghel este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Omletă Pufoasă Cu Cârnați, Omletă De Recoltă Pufoasă, și Omletă pufoasă de porumb și brânză de capră.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1/2 inch. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mare, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor și doar fraged când este străpuns, aproximativ 2 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Între timp, într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, 1 1/4 căni de brânză, lapte, făină, cayenne și sare până se omogenizează bine. Se amestecă sparanghelul.
Într-un alt castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Lingurați aproximativ un sfert din albi în amestec de gălbenușuri; se amestecă pentru a se combina. Răzuiți amestecul de gălbenuș în castron cu albușurile rămase și pliați ușor împreună doar pentru a combina; nu amestecați prea mult.
Într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, topiți untul; rotiți tigaia pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de ouă și blatul neted cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură. Gatiti pana cand marginile apar setate si uscate si fundul se rumeneste (desfaceti marginile cu spatula pentru a verifica), 7 pana la 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și fierbeți 4 până la 6 inci de la căldură până când omleta este umflată, setată și ușor rumenită, 3 până la 5 minute.
Se presară uniform cu restul de 1/4 cană de brânză; se fierbe până când brânza se topește și clocotește, cu 1 minut mai mult.
Serviți imediat din tigaie, lingând pe farfurii.