Omletă Pizza

Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și Fel principal principal? Omleta Pizzan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 254 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, Cheddar vegetarian, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Omletă de somon afumat cu sos de soia dulce și Sriracha și cum să ai omletă la cină, omletă de roșii | cum se face omletă de roșii / omletă de legume, și Omletă cu ciuperci , cum se face omletă cu brânză de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare. Bateți ouăle cu oregano și puțină sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, apoi introduceți ouăle. Gatiti la foc mic timp de 4 minute, amestecand ocazional pana cand ouale sunt practic puse.
Așezați sub grătar până când este setat și umflat.
Întindeți sosul, împrăștiați cu brânză și măsline, apoi grătiți din nou până se topește brânza.
Tăiați în pene și serviți cu o salată verde.
Vin recomandat: Vin Spumant
Omleta funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Aurul Bottega Prosecco cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Bottega Prosecco Gold]()
Bottega Prosecco Gold
Bottega Gold este un doc Prosecco, obținut prin vinificarea strugurilor Glera, cultivate pe dealurile Treviso. Datorită sticlei sale aurii inconfundabile, a fost definit ca "Glamour Sparkling".Perlaj strălucitor, galben pai, fin și persistent. Buchetul este tipic și rafinat cu note fructate (mere verzi, pere, citrice) și florale (flori albe, salcâm, Glicine și crin de vale), salvie și condimente în final. Moale, armonios și elegant, cu un corp subțire și cu aciditate plină de viață, dar echilibrată.