Omletă pentru brunch la cuptor
Omleta pentru brunch la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 332 de calorii . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 580 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați șuncă, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - gluten free, lacry free, vegetarian .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Pune jumătate din cuburile de pâine pe fundul tavii de copt.
Se presară jumătate din șuncă și apoi jumătate din brânză; repeta.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea, sosul iute și ceapa verde.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.
Puneți tava deasupra unei foi de copt cu margine și puneți la cuptor.
Turnați apă în tava de copt și coaceți timp de 60 de minute sau până când ouăle s-au întărit.