Omletă La Cuptor Pentru Brunch

Omletă La Cuptor Pentru Brunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați omleta la cuptor pentru Brunch. O porție conține 180 de calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Un amestec de smântână, lapte, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Omletă la cuptor cu brunch cu slănină Canadiană, Rola De Brunch Cu Omletă Cu Spanac, și Brunch De Duminică: Omletă De Bietă Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. în 13x9-inch (3-quart) vas de copt de sticlă, se topește untul în cuptor; antena de înclinare pentru a acoperi partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, laptele și sarea cu furculița sau cu sârmă până se amestecă. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți descoperit aproximativ 35 de minute sau până când ouăle sunt setate, dar umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista