Omletă De Vinete
Omeletul de vinete necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți vinete, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Înfășurați vinetele în folie și coaceți 35 de minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se răcește ușor. Piele și cotlet.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă roșiile și usturoiul și se gătește până se înmoaie.
Se amestecă vinetele în tigaie și se amestecă împreună cu roșia și usturoiul. Se amestecă ouăle și se gătește până nu mai curge. Se condimentează cu sare și piper.