Omletă de conopidă și Feta
Conopida și omleta Fetan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 428 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, frunze de pătrunjel cu frunze plate, feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Omletă grecească cu Feta, Omletă Fetan cu pesmet, și Omletă Cu Șuncă Și Brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi sotati conopida până se rumeneste și se înmoaie, 5 până la 9 minute. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și saut 1 minut.
Se toarnă ouăle peste conopidă. Gătiți, ridicând marginile pentru a lăsa oul nefiert să curgă dedesubt și scuturând ocazional tigaia pentru a slăbi omleta, până aproape gata, 4 până la 5 minute. Glisați pe o farfurie mare. Puneți tigaia peste omletă și, folosind suporturi pentru oale, țineți ferm farfuria și tigaia împreună, apoi inversați omleta înapoi în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute. Glisați pe farfurie și presărați feta și pătrunjel.