Omletă De Ciuperci Albastre

Omleta cu ciuperci albastre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 283 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, ciuperci cremini, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă cu slănină, măr și brânză albastră, Omletă Cu Spanac Și Brânză Albastră, și Omletă cu ciuperci și spanac.
Instrucțiuni
Bateți ușor ouăle cu laptele într-un bol pentru a sparge gălbenușurile și a integra laptele; condimentează cu 4 ciupituri piper negru și 2 ciupituri sare de usturoi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și ceapa în ulei fierbinte până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Întindeți ciupercile și ceapa în fundul tigaiei, astfel încât să formeze un strat uniform.
Presărați spanacul uniform pe partea superioară a stratului de ciuperci și ceapă.
Se toarnă amestecul de ouă peste legume.
Gatiti pana cand varful oului este setat, 3-5 minute.
Presărați brânză Stilton și brânză mozzarella peste oul fiert; gătiți până când mozzarella începe să se topească, pliați omleta în jumătate în jurul umpluturii pentru a face o jumătate de lună.