Omletă Cu Șuncă De Brânză Cremă
Omleta cu șuncă de brânză cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 185 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare condimentată, ceapă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Omletă Cu Brânză Cremă De Sparanghel, Cremă De Brânză Și Omletă De Arpagic, și Omletă rulată cu slănină și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați înlocuitor de ou. Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, presărați șuncă și condimente pe o parte. Se acoperă cu cuburi de brânză cremă. Îndoiți omleta peste umplutură. Acoperiți și lăsați să stea 1-2 minute sau până când crema de brânză se topește.