Omletă Cu Șuncă De Brânză Cremă

Omletă Cu Șuncă De Brânză Cremă
Omleta cu șuncă de brânză cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 185 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare condimentată, ceapă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Omletă Cu Brânză Cremă De Sparanghel, Cremă De Brânză Și Omletă De Arpagic, și Omletă rulată cu slănină și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați înlocuitor de ou. Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, presărați șuncă și condimente pe o parte. Se acoperă cu cuburi de brânză cremă. Îndoiți omleta peste umplutură. Acoperiți și lăsați să stea 1-2 minute sau până când crema de brânză se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista